Page 52 - NoHo Oyj vuosikertomus 2018
P. 52
52 53
VUODEN 2019
TAPAHTUMIA
JA HANKKEITA
PIZZERIA LUCA JA CLASSIC AMERICAN DINER, SIKKE’S, HELSINKI Diem ja Crea Diem -tytäryhtiöiden osakekannat sekä
ZSAR, KYMENLAAKSO 70 prosenttia Trobbelskyter-yhtiön osakekannasta .
NoHo Partners avaa huhtikuun alussa 2019 Sikke's-ravin- Kaupan ja 15 ravintolan myötä NoHo Partnersista tulee
Kymenlaakson Vaalimaalle Suomen ensimmäiseen outlet- tolan yhdessä ravintoloitsija, kokki ja keittokirjailija Sikke merkittävä toimija Norjan ravintolamarkkinassa .
kauppakeskus Zsariin avataan tammikuun alkupuolella Sumarin kanssa . Keittiömestarina debytoi kokki ja keitto-
Pizzeria Luca ja Classic American Diner . Kyseessä oli kirjailija Pipsa Hurmerinta . Sikke’sin konsepti nojaa puhtai- MUUTOKSET NOHO PARTNERS OYJ:N
Luca-konseptin kolmas ja American Diner -konseptin siin paikallisiin raaka-aineisiin ja mutkattomaan menuun . JOHTORYHMÄSSÄ
kahdestoista ravintola .
PIZZERIA LUCA, KÖÖPENHAMINA NoHo Partners Oyj:n tiedottaa 9 .4 .2019, että kaupallinen
STRINDBERGIN KAHVILAN UUDISTUS, HELSINKI johtaja ja johtoryhmän jäsen Joonas Mäkilä sekä liike-
NoHo Partners avaa Pohjoismaiden parhaana pizze- toimintajohtaja (Tapahtumat) ja johtoryhmän jäsen Elina
Vuonna 1992 avattu ikoninen Strindbergin kahvila kokee riana palkitun pizzeria Lucan Kööpenhaminaan maalis- Yrjänheikki jättävät tehtävänsä . Mäkilä jää pois NoHo
kohennuksen tammi–helmikuussa 2019 . Kahvilan sisätilat kuussa 2019 . Partnersin palveluksesta henkilökohtaisista syistä ja hä-
remontoidaan ja tunnelma palautetaan juurilleen . nen työsuhteensa päättyy 26 .7 .2019 . Yrjänheikki jää pois
HYBRIDILAINAN LIIKKEESEENLASKU NoHo Partnersin johtoryhmästä 1 .5 .2019 alkaen ja hän
MICHELIN-TÄHTI, PALACE siirtyy vastaamaan yhtiön uusista kehityshankkeista .
NoHo Partners laskee liikkeeseen 25 miljoonan euron
Helsingin Etelärannassa sijaitseva Ravintola Palace sai hybridilainan 21 .3 .2019 parantaakseen yhtiön pääoma- Konsernin johtoryhmään kuuluvat 27.7.2019 alkaen
ravintolaopas Guide Michelinin myöntämän Michelin- rakennetta ja luodakseen uusia mahdollisuuksia jatkaa seuraavat henkilöt:
tähden 18 .2 .2019 . Tähdet myönnetään niille ravintoloille liiketoiminnan kehittämistä niin kotimaassa kuin kan-
ja keittiöpäälliköille, jotka edustavat poikkeuksellisen sainvälisillä markkinoilla . Aku Vikström, toimitusjohtaja, johtoryhmän
tasokasta ruokaa ja ruoan laatua . Aiemmin Palacella puheenjohtaja
on ollut tähti vuosina 1987–1989 . SUUNNATTU OSAKEANTI, CARPE DIEM AS Juha Helminen, toimitusjohtajan sijainen,
kansainvälisten liiketoimintojen johtaja
FINANCIERIN PERUSTAMINEN NoHo Partnersin hallitus päättää 2 .4 .2019 yhtiökokouksen Jarno Suominen, talousjohtaja
antaman valtuutuksen perusteella laskea suunnatussa Paul Meli, liiketoimintajohtaja,
NoHo Partners tiedottaa 1 .3 .2019 perustavansa Suo- annissa liikkeeseen 116 343 NoHo Partnersin uutta osaketta . Yökerhot ja viihde muu Suomi
meen uuden huippuluokan ravintolayhtiö Financierin, Osakeanti suunnataan norjalaiselle Carpe Diem AS:lle Tero Kaikkonen, liiketoimintajohtaja, Fast Casual
joka ottaa hoitaakseen Michelin-tähdellä palkitun osana järjestelyä, jolla NoHo Partners laajentuu Norjan Tanja Virtanen, liiketoimintajohtaja,
Palacen ja legendaarisen Savoyn toiminnan . Financierin ravintolamarkkinalle . Osakkeet rekisteröidään kauppare- Ruokaravintolat muu Suomi
perustajina ja omistajina toimivat NoHo Partners ja uu- kisteriin 5 .4 .2019 . Merkintöjen seurauksena NoHo Partner- Benjamin Gripenberg, liiketoimintajohtaja,
den yhtiön johtoryhmä: Lontoosta Suomeen palaava sin osakkeiden määrä nousee 19 008 690 osakkeeseen . Ruokaravintolat PK-seutu
keittiömestari Helena Puolakka, Ravintola Palacen keit- Eemeli Nurminen, liiketoimintajohtaja,
tiömestari Eero Vottonen sekä yrittäjät Saku Tuominen RAVINTOLATOIMINNAN LAAJENTAMINEN Yökerhot ja viihde PK-seutu
ja Jyrki Sukula . NORJAAN Perttu Pesonen, kehitysjohtaja
Anne Kokkonen, henkilöstöjohtaja
EL REY, HELSINKI Konserni tiedottaa 3 .4 .2019 laajentavansa ravintola-
liiketoimintaansa strategiansa mukaisesti uudelle mark- YES YES YES, KÖÖPENHAMINA
Annankadulle avataan maaliskuussa 2019 autenttisia kina-alueelle Norjaan . Konserni perustaa yhdessä pai-
meksikolaisia makuja tarjoileva Taqueria El Rey . kallisen ravintolatoimija Crea Diem-gruppenin kanssa Keväällä 2019 NoHo Partners avaa yhteistyössä Ville
Samanniminen sisarravintola sijaitsee ennestään yhteisyrityksen, josta NoHo Partnersin omistus on 80 Relanderin, Richard McCormickin ja Alex Niemisen
Helsingin Vuorimiehenkadulla . prosenttia . Perustettava yhtiö ostaa tiettyjen Carpe kanssa Yes Yes Yes -ravintolan Kööpenhaminaan .